HAS:lle menestystä viikonlopun SM-kisoista!

8.4.2019

Haminan Ampumaseuran miesampujat saavuttivat viikonloppuna hienosti menestystä Tampereella järjestetyissä ilma-aseiden SM-kisoissa.

Perjantaina 5.4. kilpailtiin ilmakiväärin 60 laukauksen makuukilpailu. Antti Puhakka ampui hienosti SM-hopeaa tuloksella 630,2. Juha Rutonen sijoittui kisassa viidenneksi ja Aleksi Leppä seitsemänneksi. Yhteistuloksissa miehet saavuttivat SM-kultaa 1,7 pisteen erolla Oulun Metsästys- ja Ampumaseuraan.

Lauantaina oli vuorossa ilmakiväärin 60 laukauksen kisa (peruskilpailu ja finaali). Aleksi voitti peruskilpailun tuloksella 627,4. Juha sijoittui peruskilpailussa kymmenenneksi ja Antti sijalle 21. Aleksi ampui vahvasti myös finaalissa ja tuloksena oli Aleksin ensimmäinen SM-kulta miesten 60 laukauksen ilmakiväärissä.

Myös sunnuntain SM-kisat päättäneessä ilmakiväärin asentokilpailussa HAS:n miesten panos oli vahva. Aleksi ampui SM-hopeaa häviten pisteellä Juho Kurjelle (KaA). Joni Stenström (RS) oli samoilla pisteillä pronssilla. Juha ampui kissa viidenneksi ja Antti kahdeksanneksi. Joukkuekisassa HAS ampui SM-kultaa 6 pisteen erolla Kankaanpään Ampumaurheilijoihin.

Onnea Aleksille, Antille ja Juhalle hienosta menestyksestä SM-kisoissa!